Προβάλλονται Τώρα

Dune: Part Two
Poster for the movie ""
Στο τέλος του πρώτου μέρους, ο πλανήτης Αρράκις είναι το σκηνικό μιας άγριας επίθεσης - αποτέλεσμα μιας ίντριγκας μεταξύ του Αυτοκράτορα του Σύμπαντος και του λαού Χάρκονεν. Ο αρχηγός της οικογένειας πέθανε στη βίαιη σύγκρουση, ο γιος του Paul και η μητέρα του μπόρεσαν να δραπετεύσουν και να βρουν καταφύγιο στους Φρέμεν, τους ιθαγενείς του Αρράκις. Μαζί τους, ο Paul γνωρίζει την Χάνι την οποία παίρνει πλέον για σύζυγό του και η οποία του φέρνει ένα παιδί. Ενώ διδάσκει στους Φρέμεν νέες τεχνικές μάχης, μαθαίνει από αυτούς πώς να επιβιώνουν στην έρημο. Από τώρα και στο εξής ο Paul αυτοαποκαλείται Μουαντ'Ντιμπ. Το μπαχαρικό ενισχύει τις δυνάμεις της όρασης του Paul και γίνεται μεσσίας και ηγέτης για τους Φρέμεν. Τα οράματα του Paul απεικονίζουν έναν επικείμενο πόλεμο με τους Χάρκονεν και τον Αυτοκράτορα. Η μοίρα του σύμπαντος εξαρτάται από τον Paul και του Φρέμεν.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 166′
ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια, Δράμα, Επ. Φαντασίας
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Denis Villeneuve
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux
Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα
Poster for the movie "Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα"
Όταν η Μάγια έχει βαρεθεί να είναι κλεισμένη λόγω του χειμώνα, το σκάει νωρίς με τον φίλο της Γουίλι και αναλαμβάνουν μία άκρως μυστική αποστολή! Τους έχει ανατεθεί η προστασία του ιερού «σπόρου», και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παλιόφιλους τους, Άρνι και Μπάρνι, για να παραδώσουν τον σπόρο στη νέα του κατοικία, στην κορυφή του μυστηριώδους βουνού Μπονζάι. Αλλά όταν ο «σπόρος» εκκολάπτεται, η Μάγια και ο Γουίλι έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής τους, μία μικροσκοπική και εύθραυστη πριγκίπισσα που ακούει στο όνομα Σμους! Καθώς οδηγούν τη χαμένη πριγκίπισσα στην ορεινή της αποικία, έρχονται αντιμέτωποι με κυνηγούς κεφαλών, κακοποιούς και ατρόμητους εχθρούς. Για να σωθεί η πριγκίπισσα και η αποικία της, η Μάγια πρέπει να μάθει ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι απλώς μία έννοια, αλλά και κάτι που πρέπει να κατακτηθεί!
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 88′
ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια, Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Alexs Stadermann, Noel Cleary
ΦΩΝΕΣ: Εύρος Βασιλείου, Ανδρέας Τσέλεπος, Μάριαν Κυπριανού, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Σαββίνα Γεωργίου, Άρης Κυπριανού
Ζώνη Ενδιαφέροντος
Poster for the movie ""
Ο διοικητής του Άουσβιτς, Rudolf Höss, και η σύζυγός του Hedwig, προσπαθούν να φτιάξουν μια ονειρεμένη ζωή για την οικογένειά τους σε ένα σπίτι και έναν κήπο δίπλα στο στρατόπεδο.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 105′
ΕΙΔΟΣ: Ιστορική, Δράμα, Πολεμική
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Jonathan Glazer
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Christian Friedel, Sandra Hüller, Johann Karthaus, Luis Noah Witte, Nele Ahrensmeier, Lilli Falk, Anastazja Drobniak, Cecylia Pekala, Kalman Wilson, Medusa Knopf